Kaip išsirinkti gerą virtuvės maišytuvą? - Lenkijos gamintojas Mexen - Mexen Lithuania

Black Week LT

Black Week LT

Kaip išsirinkti gerą virtuvės maišytuvą?

Nors vis daugiau žmonių savo namuose turi indaploves, tradicinis kriauklė virtuvėje yra visiškai būtina: greitas indų, maisto produktų plovimas ar net virtuvės reikmenų valymas. Kriauklė yra būtina kiekvienos virtuvės dalis, o kartu su ja - gerai parinktas virtuvės maišytuvas. Šis santechnikos elementas turi būti apgalvotas pasirinkimas - jis turi tarnauti ilgus metus ir gerai atlikti mūsų poreikius. Virtuvės maišytuvai yra itin plačioje modelių, apdailos ir modelių gamoje: patariame, kaip pasirinkti virtuvės maišytuvą!

Virtuvinių maišytuvų tipai

Dabartinėje rinkoje esančių modelių įvairovė gali apsukti galvą: gali pasirodyti, kad pasirinkti kraną yra lengva ir paprasta, tačiau tai ne visada taip paprasta! Daug kas priklauso nuo mūsų virtuvės dydžio, pačios kriauklės, taip pat nuo funkcijų, kurias turi atlikti maišytuvas. Montavimo tipas lemia du maišytuvų tipus:

  • stovinčios baterijos: jos montuojamos kriauklės angoje arba tiesiogiai ant stalviršio. Tai dažniausiai pasitaikantis modelis - jos montavimas nėra sudėtingas, o lanksčios jungtys šaltam ir karštam vandeniui prijungiamos po kriaukle arba stalviršiu. Be to, baterijų ir angų dydis yra unifikuotas, todėl nėra jokių problemų keičiant baterijas naujomis.
  • ant sienos montuojamos baterijos: šis tipas tiesiogiai sujungiamas su sienoje esantčiomis karšto ir šalto vandens jungtimis. Šio sprendimo populiarumas kasmet mažėja, ir daugiausia renkasi žmonės, kurie keičia santechniką be kapitalinio visos sistemos remonto.

Kitas maišytuvų skirstymo aspektas yra rankenėlės: yra vienarankiai ir dvirankiai maišytuvai. Vienarankiu virtuvės maišytuvu (kaip rodo pats pavadinimas) viena rankenėle reguliuojame tiek vandens temperatūrą, tiek srovės intensyvumą. Tokį maišytuvą galima valdyti viena ranka, todėl jis yra žymiai patogesnis nei dvirankis maišytuvas. Dvirankėje versijoje yra dvi svirtelės - karšto ir šalto vandens, ir su kiekvienu iš jų reguliuojame srovės stiprumą. Šis maišytuvo tipas naudojamas vis rečiau - dauguma žmonių renkasi patogius sprendimus.

Kaip virtuvės maišytuvas - nepamirškite praktiškumo!

Galvojate, kokį virtuvės maišytuvą pasirinkti? Šiuo atveju labai svarbus praktiškumo aspektas: kranas virtuvėje naudojamas labai dažnai - indų, maisto produktų, didesnių daiktų (tokių kaip didelės kepimo skardos ar karščiui atsparūs indai) plovimui. Dažnai taip pat čia pripildome dubenius ar kibirus - puikus sprendimas yra virtuvės maišytuvas su ištraukiamu snapeliu! Šis krano tipas turi ištraukiamą žarną, paprastai apie 1-1,5 metro ilgio. Tokiu būdu net vienos kameros kriauklėje galima plauti didelę keptuvę, puodą ar skardas - snapelis leidžia kontroliuoti vandens srovę 360 laipsnių kampu, todėl verta rinktis tokį modelį, ypač mažoje virtuvėje. Be to, tokie snapeliai leidžia greitai plauti sunkiai pasiekiamas vietas, taip pat palengvina kibiro ar dubens užpildymą.

Virtuvės maišytuvas: apibendrinimas

Pasirenkant maišytuvą savo virtuvei, turime atkreipti dėmesį į kelis svarbius aspektus:

  • funkcionalumas (reguliuojama vandens srovė, lengva naudoti, papildomas vandens aeratorius, kuris padaro ją labiau prisotintą deguonies),
  • kokybė (tinkami komponentai, keraminė galvutė),
  • išvaizda (klasikiniai sidabriniai maišytuvai, arba juodi ar chromuoti, skirti modernioms interjerams).

Virtuvės maišytuvo pasirinkimas gali būti iššūkis - tačiau tikimės, kad mūsų vadovas išsklaidė jūsų abejones!

Susiję produktai

Pakrovimas ...