Mexen Andres pusantrinė granitinė plautuvė su džiovykle ir virtuvės maišytuvu Duero, Juoda/Sidabrinis - 6515-73-671600-70

Mexen Andres pusantrinė granitinė plautuvė su džiovykle ir virtuvės maišytuvu Duero, Juoda/Sidabrinis - 6515-73-671600-70
Mexen Andres pusantrinė granitinė plautuvė su džiovykle ir virtuvės maišytuvu Duero, Juoda/Sidabrinis - 6515-73-671600-70
Product features
Granitas
Granitas
„PerfectClean“
„PerfectClean“
Skylės, kad galėtų išsiveržti
Skylės, kad galėtų išsiveržti
Brand: Mexen
Serial: Andres
Ean: 5905315026002
Index: 6515-73-671600-70
Ilgesnis kraštas: 1000 mm
Trumpesnis šonas: 500 mm
Krašto spalva: Juoda/Sidabro metalikas
Aprašymas

Mexen Andres pusantrinė granitinė plautuvė su džiovykle ir virtuvės maišytuvu Duero, Juoda/Sidabrinis - 6515-73-671600-70

Prekės specifikacija:

Plautuvė:

Dydis: 1000x500x200 mm

Plautuvės gylis: 190 mm (didesnė), 115 mm (mažesnė)

Plautuvės matmenys: 430x330 mm (didesnė), 340x170 mm (mažesnė)

Drenažo skersmuo: ø90 mm

Tipas: pusantrinė su džiovykle

Tipas: Įleistas į stalviršį

Spalva: Juoda/Sidabrinis metallic

Sifono apdaila: chromo

Medžiaga: Granitas (80% granito užpildo 20% dervų)

Perpildymo anga: Taip

Angos: (maišytuvas, automatas) 2

Montavimas: Universalus, gali būti montuojamas su drenu kairėje arba dešinėje pusėje

Didelis atsparumas įbrėžimams ir spalvos pasikeitimui

Atsparumas šiluminiam smūgiui

Lengvai valomas paviršius

Dvi papildomos išfrezuotos angos savaiminiam pramušimui ø35

virtuvinis maišytuvas:

Medžiaga: Žalvaris

Spalva: Juoda

Galvutė: Keramikinis

Perlatorius: Taip

Tipas: Dviejų rankenų

Snapelio diapazonas: 235 mm

Maišytuvo aukštis: 315 mm

Dviejų galvučių maišytuvas su papildomu kanalu geriamam vandeniui

Innovative solutions used in this product
Granitas

Kriauklė pagaminta iš aukštos kokybės granito. Tai yra elegantiškas ir, svarbiausia, praktinis kiekvienos virtuvės papildymas, nepaisant jos stiliaus. Aukštos kokybės ir granito patvarumas užtikrina daugelį metų.

„PerfectClean“

Produktas turi lygų paviršių, kuris daro įspūdį savo spindesiu ir pabrėžia estetinę išvaizdą. Kasdien prižiūrėti ir valyti paviršius iš gauto nešvarumų yra daug lengviau ir nereikia naudoti stiprių ploviklių.

Skylės, kad galėtų išsiveržti

Kriauklė turi 2 sujungtas skylutes, kurių skersmuo yra 35 mm, skirtas savarankiškai. Jie gali būti naudojami, be kita ko Sumontuoti skystą balionėlį, kuris pašalins plastikinių butelių buvimą virtuvėje ir suteiks jam elegantišką apdailą.

Įbrėžimų atsparumas

Kriauklės paviršius yra labai gerai sukietėjęs, jis išsiskiria išskirtiniu atsparumu mechaniniams pažeidimams ir įbrėžimams. Patvarus darbo medžiaga leidžia jums mėgautis gera kriauklės išvaizda daugelį metų.

Dusinantis pasipriešinimas

Gerai apsaugotas kriauklės paviršius slopina nešvarumų įsiskverbimą į jo vidines struktūras. To dėka kriauklės švarus laikymas yra dar lengvesnis, o jos paviršius ilgiau išlaiko estetiką.

Aukštos temperatūros atsparumas

Kriaukle būdingas nepaprastas atsparumas aukštai temperatūrai ir jos smurtiniams pokyčiams, dėl kurių ji nesiginčija net ir turėdamas ilgalaikį karšto vandens poveikį. Nesijaudindami galime į jį įdėti karštą puodą.

Nuolatinė spalva

Kriauklės paviršius yra atsparūs dėmėms ir spalvos pasikeitimui, dėl kurio lengva valyti ir ilgą laiką išlaikyti savo spalvą. Estetinis ir praktiškai papildantis kiekvieną virtuvę.

„Uni-Mount“ sistema

Visuotinės tvirtinimo sistemos dėka kriauklė yra grįžtama, o kanalizaciją galima pritvirtinti ant prekystalio kairėje arba dešinėje. Tokiu būdu galite lengvai pritaikyti puslapį pagal savo poreikius ir sąlygas.

Lašelinė

Kriauklės pasirinkimas su kanalizacija yra praktinis sprendimas, leidžiantis atidėti plautus indus, daržoves, vaisius ir net karštą sausą puodą. Dreneris palengvina kasdienį maistą ir padeda išlaikyti užsakymą virtuvėje.

Automatinis sifonas

Rinkinyje yra automatinis sifonas - jis turi rankenėlę, su kuria mes galime patogiai atidaryti arba uždaryti kanalizacijos vožtuvą, neišdedant jūsų rankos. Higieniškas ir saugus sprendimas, suteikiantis visišką kontrolę.

Perpildymas

Perpildymo skylė vadinama „apsaugos skylė“. Būtent per jį vandens perteklius pabėga, dėl kurio vanduo neišeina iš kriauklės krašto, kai uždaroma apatinė kanalizacija. Tai labai saugus ir praktiškas sprendimas.

Žalvaris

Produktas buvo pagamintas naudojant aukščiausios kokybės žalvarius, kuriems būdingas išskirtinis patvarumas. Žalvaris yra atsparus drėgmei ir korozijai, ilgą laiką išlaikant gerą išvaizdą ir aukštą funkcionalumą.

Keraminė galva

Akumuliatorius turi aukščiausios kokybės keramikos galvutę, kuri yra atsakinga už vandens maišymą ir užtikrina sklandų srauto reguliavimą. Tai garantuoja didelį naudojimo patogumą ilgą laiką, išlaikant reguliavimo lengvumą ir tikslumą.

Perlas

„Pearler“ užduotis yra iš snapelio tekančio vandens aeracija. Tai daro daug didesnį srautą, kuris leidžia sumažinti vandens suvartojimą kasdienėje veikloje, prisidedant prie sąskaitų sumažinimo.

Atsparumas kilimams ir korozijai

Produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparių kilimėliams ir korozijai, dėl kurių jis ilgą laiką išlaiko patrauklią išvaizdą ir funkcionalumą, neatsižvelgiant į oro drėgmės lygį kambaryje.

10 metų garantija

Kriaukle suteikiama 10 metų garantija. Kylant įsigyto produkto problemoms, mes raginame susisiekti su mumis per kontaktinę formą arba telefonu į karštos linijos numerį.

2 metų garantija

Virtuvės baterijai suteikiama 2 metų garantija. Kylant įsigyto produkto problemoms, mes raginame susisiekti su mumis per kontaktinę formą arba telefonu į karštos linijos numerį.

Specifikacijos
Serija
Andres
Ilgesnis kraštas
1000 mm
Trumpesnis šonas
500 mm
Tipas
Įleidžiamas
Forma
Stačiakampis
Ištraukiama srovė
Ne
Baterijos aukštis
31,5 cm
Išleidimo nuotolis
23,5 cm
Vandens filtro prijungimo galimybė
Taip
Kamerų skaičius
1,5-kamerų
Skylių
2
Iškirptos skylės
2
Nutekėjimo sistema
Ilgas nutekėjimo sistema
Automatinis sifonas
Taip
Perda
Taip
Krano spalva
Chromas
Krašto spalva
Juoda/Sidabro metalikas
Baterijos spalva
Juodas
Verta pirkti skirtuką
Komentarai
Skirtukas serija
FAQ
Klauskite apie produktą
Peržiūrėti produktai