Mexen DQ40 stumdomas dušo komplektas, Auksinė - 785404581-50

Mexen DQ40 stumdomas dušo komplektas, Auksinė - 785404581-50
Mexen DQ40 stumdomas dušo komplektas, Auksinė - 785404581-50
Product features
3 funkcijos
3 funkcijos
Lietus
Lietus
Hidromassage
Hidromassage
Brand: Mexen
Serial: DQ40
Ean: 5907709138544
Index: 785404581-50
Forma: Apskritimas
Spalva: Auksinis
Funkcijų skaičius: 3-funkcinė
Select variant
Aprašymas

Mexen DQ40 stumdomas dušo komplektas, Auksinė - 785404581-50

Prekės specifikacija:

Stovo medžiaga: Nerūdijantis plienas, ABS

Stovo apdaila: Auksinė

Aukštis: 800 mm

Stovo plotis: 22 mm

Atstumas nuo sienos: 160 mm

Muilinė

Stumdomas rankenos laikiklis

Reguliuojami tvirtinimo laikikliai

Rankenos pagaminimo medžiaga: Plastmasinis

Rankenos apdaila: Auksinė

Funkcijų kiekis: 3

Žarnos medžiaga: PVC

Žarnos apdaila: Auksinė

Žarnos ilgis: 150 cm

Žalvariniai antgaliai

Lygus paviršius leidžia lengvai išlaikyti švarą

Besisukantys antgaliai neleidžia susisukti

Lanksti medžiaga, atspari tempimui ir lenkimui

Innovative solutions used in this product
3 funkcijos

Dušo rankena turi trijų tipų srautą, pakeistą jungikliu. Tai suteikia visišką laisvę ir galimybę prisitaikyti prie vartotojo poreikių, siūlant subtilų ar stipresnį ir labiau koncentruotą vandens srautą.

Lietus

Standartinis vandens srautas, imituojantis natūralų lietų. Lašai tolygiai teka ant kūno, suvyniodami juos maloniu hidratacijos jausmu ir leidžia pasinerti į atpalaiduojančius ir raminančius patirties jausmus kasdienėje vonioje.

Hidromassage

Stiprus vandens srautas, kuris puikiai masažuoja kūną ir stimuliuoja kraujotaką. Hidromasas leidžia sumažinti įtampą ir atpalaiduoti raumenis po ilgos dienos ar intensyvių fizinių pastangų. Tai sustiprina gaivinimo jausmą ir prideda energijos.

Anticalc

Sistemai būdingas silikono guminių juostų naudojimas, riboja akmens nusėdimą ir palengvina valymą - tiesiog nuvalykite pirštu ar audiniu. Tokiu būdu galima užkirsti kelią purkštukams, o produkto ilgaamžiškumą galima išplėsti.

Rankenos reguliavimas

Gebėjimas sureguliuoti dušo rankenos aukštį ir kampą leidžia net patogiai nukreipti vandens srautą. Rankų reguliavimas yra geresnis jūsų poreikių sutapimas, kad iš vonios gautų kuo daugiau malonumo.

Reguliuojamos tvirtinimo rankenos

Produktas buvo aprūpintas reguliuojamomis montavimo rankenomis. Jų pagalba tiksliam sienos tvirtinimo aukščio suderinimui yra dar lengviau ir leidžia visiškai naudoti turimą net mažo vonios kambario paviršių.

Standartinis ryšys

1/2 "sriegio jungtis yra dažniausiai naudojamas standartinis elementas vidiniuose vandens įrenginiuose. To dėka vėlesnių dušo elementų sujungimas ir surinkimas yra daug lengvesnis ir intuityvesnis.

Nepatikima

Naudojant novatoriškus rotacinius patarimus, dušo žarna nesisuka, nepaisant padėties. Šis praktinis sprendimas užtikrina komfortą maudymosi metu, nesijaudindamas nutraukti vandens srauto tęstinumą.

PVC viršelis

Dušo žarna pagaminta iš labai patvarios ir lanksčios PVC plastiko. Jis yra atsparus aukštai temperatūrai ir dideliam vandens slėgiui, o minkšta ir lygi struktūra nenutraukia vonios paviršiaus ar dušo.

„PerfectClean“

Produktas turi lygų paviršių, kuris daro įspūdį savo spindesiu ir pabrėžia estetinę išvaizdą. Kasdien prižiūrėti ir valyti paviršius iš gauto nešvarumų yra daug lengviau ir nereikia naudoti stiprių ploviklių.

Sertifikatai ir patvirtinimai

Produktas turi PZH higienos sertifikatą, kuris patvirtina, kad laikomasi saugos standartų. „Attent“ rodo, kad produktas jokiu būdu neturi įtakos žmonių sveikatai ir yra ekologiškas.

2 metų garantija

Produktui suteikiama 2 metų garantija. Kylant įsigyto produkto problemoms, mes raginame susisiekti su mumis per kontaktinę formą arba telefonu į karštos linijos numerį.

Specifikacijos
Serija
DQ
Spalva
Auksinis
Forma
Apskritimas
Rankenėlė
Taip
Funkcijų skaičius
3-funkcinė
Mydelniczka
Taip
Komentarai
100%
Klientų polėkis ten produktas
Kokybė
4,8
Bendras įvertinimas pagal nuomonių 4
Išvaizda
Skirtukas serija
FAQ
Klauskite apie produktą
Peržiūrėti produktai