Mexen Lena klozetas Rimless su lėtai nusileidžiančią slim sėdynę, Duroplastas, Baltas raštas - 30224099

Mexen Lena klozetas Rimless su lėtai nusileidžiančią slim sėdynę, Duroplastas, Baltas raštas - 30224099
Mexen Lena klozetas Rimless su lėtai nusileidžiančią slim sėdynę, Duroplastas, Baltas raštas - 30224099
Product features
Keramika+
Keramika+
Be rėmų
Be rėmų
Duroplastas
Duroplastas
Brand: Mexen
Serial: Lena
Ean: 5907709112315
Index: 30224099
Ilgis: 48 cm
Plotis: 36 cm
Montavimas: Kabantis
Aukštis: 35 cm
Select variant
Aprašymas

Mexen Lena klozetas Rimless su lėtai nusileidžiančią slim sėdynę, Duroplastas, Baltas raštas - 30224099

Prekės specifikacija:

Dydis: 48x36x35,5 cm

Montavimas: pakabinamas

Vandens nutekimo sistema: Rimless (bekraštė)

Spalva: Baltas raštas

Medžiaga: Sanitarinė keramika

Sėdynės tipas: lėtai nusileidžianti

Spalva: Balta

Medžiaga: Duroplastas

SLIM versija: Taip

Lengvai nuimamas: Taip

Metaliniai vyriai: Taip

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produktas buvo pagamintas iš aukščiausios kokybės keramikos. Jam būdingas atsparumas rūdims, cheminėms medžiagoms ir didelėms higienos savybėms. Tai ne tik patvarus, bet ir lengvai valomas.

Be rėmų

„Limen“ technologija leidžia tiksliai paskirstyti vandenį aplink tualeto dubenėlio vidų, kuris prisideda prie efektyvaus skalavimo. „Rimless“ sistema leidžia tualetui išvalyti švarią, pašalinant bakterijų augimą.

Duroplastas

„Duroplast“ lentoms būdingas didelis stiprumas ir atsparumas pažeidimams ir kasdieniam dėvėjimui. „Duroplast“ naudojimas leidžia ilgą laiką laisvai naudoti ir prižiūrėti produkto estetiką.

Lėta plokštė

Lėtai užsideganti lenta buvo aprūpinta specialia sistema, slopinanti jos greitą ir staigų kritimą. Sistema veiksmingai pašalina triukšmo sumušimo problemą ir sumažina triukšmą, užtikrinant sklandų ir ramią tualeto uždarymą.

Lengvas atsiribojimas

Lengva įlaipinimo sistema leidžia lengvai išlaikyti tobulą švarą ir aukštą higieną tualete. Jo dėka, reguliariai plauti lentą ir sunkiai pasiekti vietas aplink ją tampa daug lengviau ir patogiau.

Lieknas

Plona lenta, turinti ypač ergonomišką formą ir ypač ploną išvaizdą. Dizainas puikiai prisitaiko prie šiuolaikinio vonios interjero, sudarydamas lengvumo įspūdį. Puikus pasirinkimas minimalistinėms priemonėms.

Metaliniai vyriai

Komplekte yra tvirti metaliniai vyriai, kurie garantuoja stabilų lentos pritvirtinimą prie tualeto dubenėlio. Tai yra praktinis sprendimas, leidžiantis lengvai pritaikyti lentą pagal tualeto formą ir matmenis, užtikrinant patogumą naudoti.

Montavimas su paslėptu rėmu

Paslėpto rėmo naudojimas keramikos montavimui suteikia galimybę jį pakabinti. Tokiu būdu galime gauti ne tik šiuolaikišką vonios vaizdą, bet ir išplėsti erdvę bei lengviau išlaikyti švarų.

Paslėptas surinkimas

Šiuolaikinė sistema, kurioje buvo paslėpti visi montavimo elementai. Tai ne tik estetinis, bet ir labai praktiškas sprendimas. Tai leidžia lengviau vonios kambarį išlaikyti švarų ir užtikrina tvarkingą vonios kambario išvaizdą.

Blizgesys

Blizganti keramika yra elegantiška ir nesenstanti. Tai prideda ypatingą vonios kambario spindesį, pabrėžia jo estetiką ir supažindina daugiau elegancijos interjerui. Švietimas atspindi šviesą, dėl kurios jis sukuria padidėjimo ir ryškumo įspūdį.

UV apsauga

Produktui būdingas didelis atsparumas temperatūros pokyčiams ir UV spinduliams. Spalva nesulaiko ir neišnyksta veikiant saulės spinduliams, dėl kurių ji ilgą laiką mėgaujasi savo išvaizda, neatsižvelgiant į sąlygas.

Kilimėlių pasipriešinimas

Produkto paviršius yra atsparus kilimėliui ir ilgus metus naudoja savo unikalų blizgesį, jei tinkama priežiūra. Reguliarus valymas suteikia estetinę gaminio išvaizdą ir ilgaamžiškumą.

„PerfectClean“

Produktas turi lygų paviršių, kuris daro įspūdį savo spindesiu ir pabrėžia estetinę išvaizdą. Kasdien prižiūrėti ir valyti paviršius iš gauto nešvarumų yra daug lengviau ir nereikia naudoti stiprių ploviklių.

2 metų garantija

Produktui suteikiama 2 metų garantija. Kylant įsigyto produkto problemoms, mes raginame susisiekti su mumis per kontaktinę formą arba telefonu į karštos linijos numerį.

Specifikacijos
Serija
Lena
Ilgis
48 cm
Plotis
36 cm
Aukštis
35 cm
Spalva
Kita
Forma
Ovalas
Paviršius
Blizgus
Rinkinys
Tualeto indas + dangtis
Bezkraštis
Taip
Montavimas
Kabantis
Apsauginė danga
Taip
Verta pirkti skirtuką
Komentarai
100%
Klientų polėkis ten produktas
Kokybė
5,0
Bendras įvertinimas pagal nuomonių 4
Išvaizda
Skirtukas serija
FAQ
Klauskite apie produktą
Peržiūrėti produktai