Mexen WC potinkinis komplektas Felix Slim stovas su klozetu Stella, Balta - 6103368XX00

Mexen WC potinkinis komplektas Felix Slim stovas su klozetu Stella, Balta - 6103368XX00
Mexen WC potinkinis komplektas Felix Slim stovas su klozetu Stella, Balta - 6103368XX00
Product features
Keramika+
Keramika+
Be rėmų
Be rėmų
Montavimas su paslėptu rėmu
Montavimas su paslėptu rėmu
Brand: Mexen
Serial: Stella
Ean: 5907709163492
Index: 6103368XX00
Aprašymas

Mexen WC potinkinis komplektas Felix Slim stovas su klozetu Stella, Balta - 6103368XX00

Techniniai duomenys: :

Rėmo aukštis: 111,2 cm

Rėmo plotis: 50 cm

Rėmo storis: 9,5 cm

Montuoti į tvirtą sieną arba gipso kartono sieną

Pakabinamam klozetui su 18 cm arba 23 cm tarpais tarp skylučių

Montavimui ant pagrindo, kurio grindų sluoksnio storis 0 - 22 cm

Cinkuotos kojelės, reguliuojamos nuo 0-22 cm

Cinkuoti laikikliai, reguliuojami 135-190 mm diapazone

Bakas su antikondensacine izoliacija

Reguliuojamas nuplovimo tūris: 6/4 L, 4,5 / 3 L

Klozeto medžiaga: Sanitarinė keramika

Dydis: 51x35x36 cm

Spalva: Balta

Montavimas: pakabinamas

Vandens nutekimo sistema: Rimless (bekraštė)

Į komplektą įeina garsą izoliuojantis kilimėlis

Innovative solutions used in this product
Keramika+

Produktas buvo pagamintas iš aukščiausios kokybės keramikos. Jam būdingas atsparumas rūdims, cheminėms medžiagoms ir didelėms higienos savybėms. Tai ne tik patvarus, bet ir lengvai valomas.

Be rėmų

„Limen“ technologija leidžia tiksliai paskirstyti vandenį aplink tualeto dubenėlio vidų, kuris prisideda prie efektyvaus skalavimo. „Rimless“ sistema leidžia tualetui išvalyti švarią, pašalinant bakterijų augimą.

Montavimas su paslėptu rėmu

Paslėpto rėmo naudojimas keramikos montavimui suteikia galimybę jį pakabinti. Tokiu būdu galime gauti ne tik šiuolaikišką vonios vaizdą, bet ir išplėsti erdvę bei lengviau išlaikyti švarų.

Lieknas

Paslėptas rėmas su mažesniu gyliu, kuris leidžia montuoti net labai mažose patalpose. Plonas dizainas puikiai prisitaiko prie šiuolaikinio vonios vidaus, išlaikydamas aukštą estetiką ir sukuriant lengvumo įspūdį.

Ekonominis skalavimas

Rėmas turi mechanizmą, kuris suteikia galimybę nustatyti išplausto vandens kiekį, atsižvelgiant į poreikius: 6/4 L, 4,5/3 L. Tai ne tik ekonomiška, bet ir ekologiškas sprendimas, padedantis sumažinti vandens suvartojimą. .

Reguliuojami laikikliai

Gebėjimas koreguoti atstumą nuo sienos laikikliais leidžia tiksliai suderinti rėmą su konkrečiais vonios kambario matmenimis. Ši funkcija yra ypač naudinga mažų ar ribotų erdvių atveju.

Reguliuojamos kojos (dubenims)

Gebėjimas sureguliuoti rėmo aukštį 0–22 cm atstumu, galima geriau suderinti su įvairiomis techninėmis sąlygomis vonios kambaryje. Lankstus reguliavimo diapazonas užtikrina patogumą surinkti ir gauti optimalų rėmo aukštį.

Būgno kelio reguliavimas

Produktas turi reguliuojamą kanalizacijos kelio sąnarį, leidžiantį sumažinti tvirtinimo gylį. Ši funkcija leidžia lengvai sureguliuoti produktą prie įvairių vonios kambario kanalizacijos skylių, užtikrinančių tikslų surinkimą.

Anti -žymos izoliacija

Bakas buvo pritvirtintas specialia anti -antgalio izoliacija. Efektyviai sumažina triukšmą užpildymo metu ir apsaugo nuo korozijos. Izoliacija leidžia mėgautis efektyvumu ir patogumu, taip pat ilga rezervuaro ilgaamžiškumu.

Didelis apkrovos stiprumas

Paslėptas rėmas yra pagamintas iš plieno profilių ir papildomai sutvirtintas vertikaliais laikikliais. To dėka tai pasižymi dideliu stiprumu ir didelėms apkrovoms, garantuojant naudojimo saugumą daugelį metų.

Mygtukas iš priekio

Mygtukas yra rėmo priekyje, palengvindamas prieigą ir patogiai panaudojant paraudimo funkciją. Tai yra praktinis sprendimas, ypač vonios kambariuose, kur patekti į rėmo priekinę dalį yra patogiau.

Paslėptas surinkimas

Šiuolaikinė sistema, kurioje buvo paslėpti visi montavimo elementai. Tai ne tik estetinis, bet ir labai praktiškas sprendimas. Tai leidžia lengviau vonios kambarį išlaikyti švarų ir užtikrina tvarkingą vonios kambario išvaizdą.

Blizgesys

Blizganti keramika yra elegantiška ir nesenstanti. Tai prideda ypatingą vonios kambario spindesį, pabrėžia jo estetiką ir supažindina daugiau elegancijos interjerui. Švietimas atspindi šviesą, dėl kurios jis sukuria padidėjimo ir ryškumo įspūdį.

UV apsauga

Produktui būdingas didelis atsparumas temperatūros pokyčiams ir UV spinduliams. Spalva nesulaiko ir neišnyksta veikiant saulės spinduliams, dėl kurių ji ilgą laiką mėgaujasi savo išvaizda, neatsižvelgiant į sąlygas.

„PerfectClean“

Produktas turi lygų paviršių, kuris daro įspūdį savo spindesiu ir pabrėžia estetinę išvaizdą. Kasdien prižiūrėti ir valyti paviršius iš gauto nešvarumų yra daug lengviau ir nereikia naudoti stiprių ploviklių.

2 metų garantija

Produktui suteikiama 2 metų garantija. Kylant įsigyto produkto problemoms, mes raginame susisiekti su mumis per kontaktinę formą arba telefonu į karštos linijos numerį.

Specifikacijos
Serija
Stella
Ilgis
51 cm
Plotis
35 cm
Aukštis
36 cm
Spalva
Baltas
Paviršius
Blizgus
Rinkinys
Laikiklis + tualeto indas
Bezkraštis
Taip
Stalo aukštis
112 cm
Mygtuko montavimas
Iš priekio
Verta pirkti skirtuką
Komentarai
Skirtukas serija
FAQ
Klauskite apie produktą
Peržiūrėti produktai